functie, trefwoorden of bedrijf stad, provincie of regio (optional)

Projectmedewerker diversiteit en inclusiviteit Werken bij Universiteit Leiden in Leiden 2019

Universiteit Leiden verhuren voor Projectmedewerker diversiteit en inclusiviteit geplaatst in Leiden. Deze baan geopend 30 Juli 2019 aan het einde van de maand. Hier is meer informatie over de vereisten, kwalificaties en functiebeschrijvingen in verband met Projectmedewerker diversiteit en inclusiviteit vacatures 2017.

Universiteit Leiden Werving 2017

Projectmedewerker diversiteit en inclusiviteit - Leiden

Als u geïnteresseerd bent Projectmedewerker diversiteit en inclusiviteit baan geopend door de Universiteit Leiden, onmiddellijk de voorbereiding van de eisen en kwalificaties toe te passen voor deze Projectmedewerker diversiteit en inclusiviteit werk. Voor meer info klik op de onderstaande knop:

Submit your resume to Empleos.io and find a job of your dream!

Nu Toepassen
Stuur Applicatie

Send your application via link below:

Don't forget to like our fanpage to get the lastest job opportunities

Also follow my twitterNu Toepassen

Medewerker Evenementen

Hogeschool Leiden - Leiden | 14 dagen geleden

Het salaris is minimaal € 2212,26 en maximaal € 2995,17 (schaal 7) bruto per maand op basis van een volledig dienstverband (36 uur).

Medewerker expeditie en logistiek (magazijn)

De Menken keuken - Sassenheim | 5 maanden geleden

Salaris minimaal € 2.328,53 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring kan dit oplopen tot € 2.630,70 bruto per maand, excl.

Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen

LUMC - Leiden | 15 dagen geleden

Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en…

Medewerker Interne Communicatie

Universiteit Leiden - Leiden | 2 dagen geleden

Strategische Communicatie en Marketing (SC&M) is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het marketing- en communicatiebeleid van de…

Administratief medewerk(st)er

Salaris op basis van ervaring, conform horeca CAO. Hotel met 142 kamers, 12 zalen, Wellness, à la carte restaurant en een natuurboerderij in aanbouw.

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Kinderen en Jeugd

GGZ Rivierduinen - Leiden | 5 maanden geleden

We sporen je dan ook actief aan om met verbetervoorstellen of nieuwe ideeën te komen. Zoals kinderen en jongeren met trauma- en hechtingsproblematiek, angst-…