Praktijkondersteuner somatiek

PoZoB
Deeltijd Volledige dag
€4,074 / month
Tongelre

Praktijkondersteuner somatiek voor Huisartsenpraktijk de Schutsboom te Reusel


Datum plaatsing: 24 september 2021


Contract type: 8 tot 12 uur per week

Waar ga je werken?Je komt in dienst bij PoZoB, maar je gaat werken in het team van huisartsenpraktijk De Schutsboom in Reusel. Een goed georganiseerde dorpspraktijk met een fijne populatie in een gezondheidscentrum in Reusel. Het team bestaat uit twee huisartsen, 3 assistentes, 2 POH somatiek en 2 POH GGZ. We houden van korte lijnen en staan graag voor elkaar klaar.Wij zoeken een enthousiaste praktijkondersteuner, die ervaring heeft in begeleiding van patiënten met astma/COPD, diabetes en HVZ. Onze praktijk is een echte dorpspraktijk, met gemoedelijke mensen die over het algemeen weinig vragen waardoor we graag met een daadkrachtige en doortastende praktijkondersteuner willen samenwerken.Ben je enthousiast, betrokken en collegiaal dan zoeken we jou! Neem een kijkje op de website van de praktijk https://schutsboom.praktijkinfo.nl/ .

We investeren bij PoZoB in een opleidingsprogramma zodat je jezelf als zorgverlener kunt blijven ontwikkelen. Vanuit PoZoB word je vakinhoudelijk ondersteund door een team van stafmedewerkers en enthousiaste collega praktijkondersteuners. Informatie over PoZoB kun je vinden via onze website https://www.pozob.nl/over-pozob/ en https://www.pozob.nl/over-pozob/werken-bij-pozob.In de functie:


 • Werk je onder regie van de huisarts en vorm je samen met de huisartsen en doktersassistentes de huisartsgeneeskundige voorziening. Je werkt samen met een collega poh somatiek.

 • Organiseer en verzorg je zelfstandig spreekuren (telefonisch of face-to-face) op het gebied van chronisch zieken, zoals Diabetes Mellitus (type II), Astma/COPD, CVRM.

 • Geef je individueel afgestemd voorlichting, adviezen en educatie aan patiënten. Je volgt daarin het protocol, maar pas je net zo makkelijk maatwerk toe als situaties daarom vragen. Principes van positieve gezondheid integreer je in jouw adviezen aan de patiënt. Het is een pré als je ervaring hebt met leefstijl coaching.

 • Regelmatig voer je overleg met de huisarts, kom je met voorstellen en neem je initiatief om de kwaliteit van zorg voor de patiënt te verbeteren.

 • Plan en organiseer je jouw eigen werkzaamheden, hou je overzicht en prioriteer je zelfstandig.

 • Zijn de werkdagen in overleg met elkaar af te stemmen.

Wat vragen wij?


 • Je bent in bezit van een HBO-V diploma

 • Je bent in het bezit van een diploma praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk Somatiek.

 • Je hebt enige jaren ervaring als praktijkondersteuner in een huisartsenpraktijk.

 • Je bent bekend met de principes van positieve gezondheid en persoonsgerichte zorg.

 • Je bent zeer vaardig in het werken met de computer, gebruikelijke kantoorautomatisering, werken met een HIS en KIS.

 • Een goed georganiseerde en opgeruimde collega, veerkrachtig als het even anders loopt, wat in de eerstelijns zorg wel eens gebeurt.

 • Je bent als collega energiek, enthousiast, proactief, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je helpt mee de goede sfeer in het team te behouden.

Wat bieden wij?Een praktijk met een fijne sfeer! Veel vakinhoudelijke ondersteuning, vaste werktijden en opleiding en ondersteuning door PoZoB. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een voltijds dienstverband maximaal € 4.074,00 bruto per maand (conform cao-huisartsenzorg schaal 7). Voor vragen en informatie kun je contact opnemen met Arianne van Heesch (06-18798858), medewerker Personeelszaken.Interesse?Spreekt de functie en de praktijk je aan en kan je afvinken wat we vragen? Mail je sollicitatiebrief (o.v.v. functie) met curriculum vitae vóór 14 oktober a.s. naar po@pozob.nl. Je ontvangt bij sollicitatie per email een bevestiging van je sollicitatie. 14 dagen na de sluitingsdatum ontvangen alle sollicitanten schriftelijk bericht omtrent de voortgang van de procedure. De sollicitatiegesprekken met de huisarts zullen gepland worden in overleg. Wij maken voor deze werving geen gebruik van wervings-en selectiebureaus, reacties via werving en selectiebureaus worden door ons niet in behandeling genomen. Interne kandidaten wordt vriendelijk verzocht om middels een motivatiebrief en c.v. te reageren.

Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Louwman Group
Voltijd Volledige dag
Als Servicemonteur Trucks zorg jij ervoor dat de chauffeurs van onze klanten hun weg weer kunnen vervolgen. Je bent accuraat en achterhaalt de problemen die je repareert met een (tijdelijke) oplossing. Wat ga je doen? Geen dag als Servicemonteur Trucks...
Tongelre
Gemeente Helmond
Voltijd Volledige dag
De uitdaging... Je vindt het een uitdaging om samen met onze inwoners, partners in de stad en je collega’s te werken aan diverse onderwerpen op het gebied van openbare orde en (sociale) veiligheid.. Je maakt daarbij onderdeel uit van een...
Tongelre
JYSK
Deeltijd Volledige dag
Bedrijfsomschrijving JYSK is een sterk expanderende Retail keten en verkoopt alles met betrekking tot wonen en slapen: Scandinavische meubels, matrassen en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. We zijn uitgebreid van één winkel in Denemarken in 1979 naar bijna 3000 winkels vandaag...
Tongelre