Medewerker Infra – 36 uur per week

Gemeente Rhenen
Voltijd Volledige dag
€2,484 - €4,048 / month
Rhenen

“Hoe ziet mijn dag eruit? In ieder geval nooit hetzelfde!

Vandaag staat een nutsoverleg en beoordelen en afstemmen vergunningsaanvragen op het programma. Morgen daarentegen ben ik bezig met afstemming met collega beheerders. Ik heb een gesprek over de verlichting in achterpaden. Ook neem ik deel aan een bouwvergadering van een herinrichting.”Wat doe je als medewerker Infra?


Voor deze functie zijn we op zoek naar een collega die zich bezig houdt met het beheer van een deel van de Rhenense infrastructuur. Namelijk kabels en leidingen, openbare verlichting, reclame en bushokjes . De collega coördineert de werkzaamheden van de nutsbedrijven. Vanaf de aanvraag van de vergunning tot de facturering. Draagt zorg voor het beheer van de openbare verlichting door derden. Je bent de schakel tussen gemeente en exploitant van lichtmastreclame en bushokje. En zorgt voor het naleven van de overeenkomsten.Is dit wel of niet iets voor jou?


WEL Je bent oplossingsgericht


WEL
Je legt verbinding en versterkt draagvlak


WEL
Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel


WEL
Je bent flexibelNIET
Je ziet vaker problemen dan


mogelijkheden


NIET
Je bent een solist


NIET
Je bekijkt het slechts vanuit 1 kant


NIET
Je hebt veel tijd nodig om een nieuw


terrein te verkennen.Wat vragen we je?


De harde eisen voor deze functie zijn:


 • Je heb een afgeronde opleiding

 • Je hebt affiniteit met civiele techniek.

 • Je kunt processen bewaken.

 • Je bent de Nederlandse taal machtig.Wat goed van pas komt:


 • Je bent gemotiveerd en leergierig

 • Je hebt affiniteit met digitaal werken, zoals Autocad, vergunning portalen en officepakketten

 • Je bent een teamspeler.Waar kom je terecht?


Je wordt onderdeel van het team Openbare werken. Het team Openbare Werken is een team van gedreven professionals, van jong talent en ervaren medewerkers, die elkaar stimuleren om het beheer in de gemeente vorm te geven. Samen met collega’s uit het Sociaal en Fysiek Domein hebben we de zorg voor een veilige en mooie openbare ruimte. Door het vertrek van een collega en uitbreiding van de taken zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.Binnen de gemeente werken we volgens de bedoeling: meer focus op creativiteit in plaats van op regels. Dat biedt heel veel mogelijkheden! En dat kan, omdat we een kleine club zijn. Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen in onderwerpen die je interessant vindt. Daar komt een bepaalde verantwoordelijkheid bij kijken. Een medewerker van de gemeente Rhenen neemt die ook. We zijn een open en dynamische organisatie, met betrokken collega’s. Je werkt tussen, naast en met de inwoners van Rhenen.Je krijgt:


 • Een brutosalaris tussen € 2.484,00 en € 4.048,00 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 8 of 9). Het precieze bedrag is afhankelijk van je kennis en ervaring. Tijdens je sollicitatieprocedure kijken we naar je talenten, kwaliteiten en ervaring. We doen je een geschikt voorstel.

 • Een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je brutosalaris. Met het IKB ben je helemaal vrij om te kiezen wat jij wilt.

 • Een overeenkomst voor een periode van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband.

 • Een mobiele telefoon en een laptop.

 • Toegang tot een interne online academie waar je bijna 200 opleidingen kunt volgen.“Werken bij de gemeente Rhenen is uitdagend. Je dagen zijn afwisselend omdat je veel moet schakelen in je werkzaamheden. Hierdoor doe je veel contacten op en zorg je er samen voor dat de Rhenense infrastructuur op orde blijft. Je zit een klein team waar we voor elkaar klaar staan. Mocht je een vraag hebben stel ‘m en we zullen je helpen. Je bent verantwoordelijk voor je werk maar dat maakt het leuk en houd je scherp. Dat geeft energie en voldoening.”


Tom Coenders – wegbeheerder team Openbare WerkenPast deze functie bij jou?


Klik dan op de button “solliciteer direct” en upload je motivatiebrief en cv. Dat is een voorwaarde om je sollicitatie mee te nemen in de selectieprocedure.


Ben je enthousiast, solliciteer dan voor 6 december. De kennismakingsgesprekken zijn gepland op dinsdag 14 december en een vervolggesprek op dinsdag 21 december. Op 23 december hebben we tijd gereserveerd voor het arbeidsvoorwaardengesprek en kan de datum van indiensttreding en het salaris worden bepaald.


De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.


Bel gerust als je vragen hebt


Je belt naar Fred Verstegen. Hij is Beleidsmedewerker openbare werken en kan je veel vertellen over de functie. Je bereikt hem op 0317-681 681.


Je kunt ook bellen met Veronique Vroegop. Zij is onze P&O adviseur en kan je informatie geven over de procedure. Je bereikt haar op (06) 39 02 09 05.

Deze vacature is verlopen. Gebruik het zoekformulier om actieve vacatures te vinden of om je cv in te dienen.


Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

SZR
Voltijd Volledige dag
€1,863 - €2,556 / month Bekijk vacature
Als Helpende weet jij natuurlijk als geen ander wat je gaat doen! Bij SZR in Tiel, Geldermalsen en Beesd kom je (in samenspraak) te werken op verschillende afdelingen binnen onze stichting.Waar ga je werken?Werken bij de Flexpool betekent uitdaging! Op...
Rhenen
Zorgwerk
Voltijd Volledige dag
Je zoekt flexibel werk als Helpende niveau 2 (in loondienst of als zzp'er) in Rhenen en omstreken en je hebt affiniteit met Gehandicaptenzorg en lichte verstandelijke beperking (lvg)? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen 8 minuten veilig...
Rhenen
Sweco
Voltijd Volledige dag
Als adviseur bouwfysica draag je bij aan de integrale advisering voor onze opdrachtgevers. Meestal is het totale advies (veel) breder dan alleen bouwfysica en werk je samen met collega’s die gespecialiseerd zijn in andere vakgebieden .Om zo optimaal mogelijk inzetbaar...
Rhenen