Gymdocent

Sportdocent
Deeltijd Volledige dag
Rhenen
Vakgebied: Gymleerkracht (primair)

Startdatum: Per direct

FTE: 13

Type onderwijs:
Functie omschrijving:

Voor de vacature gymdocent regio Veenendaal zoekt Sportdocent jou! Wil jij voor twee dagen in de week bij een basisschool in de regio Veenendaal aan de slag als gymdocent? Tijdens de gymles is het jouw taak om kinderen motorisch naar een hoger niveau te tillen. Je krijgt de tijd en ruimte om uitdagende en vernieuwende gymlessen te verzorgen. Bovendien geven alle gymdocenten van Sportdocent structureel het hele schooljaar gymles, zelfs als ze zijn gestart met een tijdelijke aanstelling op een school. Waar wacht je dus nog op?Deze vacature betreft een tijdelijke aanstelling voor 13 uur per week op de dinsdag en donderdag ingaande per het nieuwe schooljaar tot het einde van het schooljaar 2021-2022 met uitzicht op verlenging.


Wat is Sportdocent?


Sportdocent is een initiatief van Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS). NBSS zet zich in om sport in Nederland te stimuleren en professionaliseren. Dit doet het bijvoorbeeld door middel van het uitvoeren van het sportbeleid van gemeenten, maar bijvoorbeeld ook middels het organiseren van sportactiviteiten voor kinderen, vanuit een ander initiatief: Sportivun.Sportdocent zet zich op zijn beurt in voor structureel aanbod van kwalitatief beweegonderwijs. Hiervoor hebben we gymdocenten in dienst, die het hele jaar door lesgeven op scholen in het primair, voortgezet n speciaal onderwijs. Inmiddels krijgen we veel aanvragen van basisscholen binnen voor aanstellingen die het gehele schooljaar duren. Iedere gymdocent die in dienst komt bij Sportdocent kunnen wij zodoende garanderen dat hij of zij het gehele schooljaar kan lesgeven, vaak zelfs bij n en dezelfde school!


Wat zijn je taken als gymdocent?


Als gymdocent ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en verzorgen van gedifferentieerde gymlessen. Je baseert jouw lessen op de jaarplanning van het Basisdocument voor Bewegingsonderwijs. Tevens zorg jij voor de overdracht met collegas en maak je de leerlingenbeoordelingen voor de rapporten.


Welke gymdocenten zoeken wij?


De voorwaarde om te reageren op deze vacature is dat je in het bezit bent van een afgeronde opleiding (ALO) tot gymdocent met eerstegraads lesbevoegdheid en wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan.


Wat biedt Sportdocent?


Bij sportdocent doe jij niet alleen werkervaring op, maar krijg je ook de mogelijkheid om te ontdekken waar je de meeste affiniteit mee hebt. Doordat je de mogelijkheid hebt om op verschillende scholen les te geven, bouw je een groot netwerk op.Ervaren gymdocent voorzien jou gedurende het schooljaar van tips en tricks, welke jij kunt gebruiken in de praktijk. Ook biedt Sportdocent door het jaar heen leuke workshops en scholingen aan om jezelf verder te ontwikkelen.Je hebt ook de mogelijkheid om niet alleen als gymdocent gymlessen te verzorgen, maar om breder inzetbaar te zijn binnen NBSS. Zo kun je in de schoolvakanties sportkampen van Sportivun cordineren of sportdagen organiseren.Omschrijving organisatie:

In een wereld waar het grasveld door kinderen steeds vaker wordt ingeruild voor het digitale speelveld, is het zaak kinderen weer verliefd te laten worden op buitenspelen, sporten en bewegen. Sportdocent richt zich daarbij op het onderwijs en de kinderopvang, omdat dit plekken zijn waar vaste beweegmomenten gecreerd kunnen worden en grote beweegwinsten te behalen zijn


In het onderwijs en de kinderopvang zet Sportdocent gymdocenten en sportbegeleiders in, waarmee de continuteit van het sportaanbod gewaarborgd wordt. Bovendien tillen onze sportprofessionals de sportactiviteiten naar een ng hoger niveau en betrekken ze de kinderen in de totstandkoming en uitvoering van het aanbod.

Bij Sportdocent werken gymdocenten, sportbegeleiders, buurtsportcoaches, trainers en stagiaires bij gemeentes, in het onderwijs, in de kinderopvang en bij sportverenigingen.

Deze vacature is verlopen. Gebruik het zoekformulier om actieve vacatures te vinden of om je cv in te dienen.


Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Dit ga je doen Ben jij bezig met een mbo-opleiding Detailhandel (niveau 1 of 2) en op zoek naar een tof bedrijf waar je veel kunt leren? Bij Kruidvat leer je vanaf dag één hoe je winning op de winkelvloer...
Rhenen
Aethon
Voltijd Volledige dag
€1,168 - €1,190 / hour Bekijk vacature
(Vacature Helpende Buurtzorg, 8-24 uur)Kom werken in de ouderenzorg en doe ervaring op naast je studie! Daarmee help jij ouderen bij jou in de buurt, en boost jij je CV, je portemonnee én je vaardigheden! Bekijk het salaris en voorwaarden...
Rhenen
Zorgwerk
Voltijd Volledige dag
Je zoekt flexibel werk als BSO/KDV Pedagogisch Medewerker (in loondienst of als zzp'er) in Rhenen en omstreken en je hebt affiniteit met Gehandicaptenzorg en gehandicapten? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen 8 minuten veilig online in bij...
Rhenen