Redacteur / journalist 32-36 u/w

Sportvisserij Nederland
Voltijd Volledige dag
€2,600 - €3,600 / month
UtrechtHeb jij een vlotte pen, scherpe kijk op tekst, kun je goed zelfstandig werken en voel je je als een vis in het water in de hengelsport?Wij zoeken versterking van onscommunicatieteam.


Je komt te werken in een dynamisch redactieteam dat content produceert voor print en online. Dit varieert van het schrijven van artikelen voor Hét VISblad – je gaat regelmatig op reportage – tot het opstellen van nieuws- en persberichten. Daarbij lever je brede redactionele ondersteuning, ben je ook betrokken bij het beheer van de websites en social media van Sportvisserij Nederland en help je mee aan het genereren van free publicity. De redactie werkt hybride.


Profiel  • Afgeronde (of eindfase) hbo-of wo-opleiding journalistiek of communicatie

  • Vlotte pen en aantoonbare schrijfervaring

  • Zelfstandig, gestructureerd en aandacht voor detail

  • Creatief, ondernemend en resultaatgericht

  • Affiniteit met de sportvisserij is een pre

  • Netwerker, zowel binnen als buiten de organisatie

  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs

  • Ervaring met CMS en grafische programma’s is een pre.


Aanstelling


De aanstelling is in beginsel voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. Salarisindicatie: 2600 - 3600 euro bruto/maand (Rijkssalarisschaal 8 , afhankelijk van opleiding en ervaring). Sportvisserij Nederland heeft een eigen cao.
Reageren


Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Onno Terlouw, tel. 030-6058400.


Ben je geïnteresseerd, stuur dan uiterlijk 31 mei je motivatie, cv en enkele recent verschenen artikelen van jouw hand naar vacature@sportvisserijnederland.nl met als onderwerp Redacteur t.a.v. Tineke Prins.


Over ons


Sportvisserij Nederland is de landelijk overkoepelende hengelsportorganisatie en behartigt de belangen van bijna 700.000 aangesloten sportvissers. De afdeling Communicatie speelt daarbij een belangrijke rol, zowel in print- als digitale media. Lees meer over Sportvisserij Nederland op www.sportvisserijnederland.nl.


(A.u.b. geen acquisitie n.a.v. deze vacature)

Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bijbaan Horecamedewerker uitvaartcentrum Bilthoven-Amersfoort Als horecamedewerker bij DELA aka ‘de leukste horeca bijbaan bij jou in de buurt’, zorg jij voor een hoogwaardige horeca-beleving: de horecaproducten, de service én de totaalbeleving. Zo draag je bij aan het creëren van een...
Utrecht
Teqoia
Voltijd Volledige dag
€3,000 - €4,250 / month Bekijk vacature
Wat ga je doen? technische vacature Uitvoerder Voor één van onze gave opdrachtgevers zoeken wij een Uitvoerder in de civiele techniek. In deze functie zal jij: ✔️ Leiding geven aan het uitvoerende team; ✔️ Besprekingen op de bouwplaats leiden; ✔️...
Utrecht
ProDevelop B.V.
Voltijd Volledige dag
€2,700 - €3,300 / month Bekijk vacature
PURCHASING EN SUPPLY CHAIN EXPERT DIT ZIJN WIJ Ben jij op zoek naar nauwkeurige en verantwoordelijke baan waarin je de zorg draagt voor het volledigeinkoopproces en de voorraad ? Lees dan snel verder! Prodevelop BV. is een snelgroeiende en dynamische...
Utrecht