Junior Corporate Recruiter

Talent&Pro
Stage Volledige dag
€2,300 - €3,000 / month
Utrecht

Op een krappe arbeidsmarkt waar kandidaten de banen voor het oprapen hebben ligt een grote uitdaging voor recruiters. Het boeien en binden van kandidaten is belangrijker dan ooit. Een behoorlijk verantwoordelijkheid, maar dat schrikt jou niet af. Sterker nog, dat is precies waarom de rol als Corporate Recruiter bij jou past! Met jouw ambitie, resultaatgerichtheid en creativiteit kom je helemaal tot je recht in een organisatie waar ontwikkeling centraal staat en in een team waar hard werken en plezier enorm goed samen gaan.


Als Corporate Recruiter ben je werkzaam in een team van 8 collega’s, of eigenlijk 9 als je onze enthousiaste stagiaire meetelt! Samen zijn we verantwoordelijk voor het werven en selecteren van zo’n 400 hbo- of wo-geschoolde talenten, die zich bij ons ontplooien tot professionals binnen de financiële dienstverlening. Wij, en daarmee ook jij, zijn allemaal verantwoordelijk voor onze eigen business unit, elk met een eigen focusgebied. Voorbeelden zijn bancair, verzekeringen en (business) IT.


Bij Talent&Pro nemen we recruitment erg serieus. We zien het echt als een vak, dus je zal als business partner een deskundige gesprekspartner voor jouw unit zijn. Dankzij onze recruitmenttools, persona’s en jouw eigen doelgroeponderzoek weet jij als geen ander waar de doelgroep enthousiast van wordt, op welke platformen zij te vinden zijn en hoe je ze moet bereiken en benaderen. Zo leven wij ons helemaal uit in PowerBI, waarin alles doorgemeten wordt. Van bronnen tot conversies en ratios tot uit proces redenen; geen onderdeel van jouw recruitmentproces blijft geheim. Wervingsplannen maken op basis van deze data en vervolgens anticiperen op veranderingen in de arbeidsmarkt zijn elementen van jouw rol als Corporate Recruiter waar jij met jouw proactieve en initiatiefrijke houding geprikkeld van raakt. Targets? Bring it on!


Naast de verantwoordelijkheid voor je eigen unit draag je ook de verantwoordelijkheid voor het gehele selectieproces van de kandidaten. Je doet een prescreening, het eerste sollicitatiegesprek en begeleidt de kandidaat van sollicitatie tot aanname. Enthousiasmeren en selecteren gaan hierbij hand in hand. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, slapen doen we ’s nachts, zijn er nog tal van activiteiten en ownerships die horen bij jouw functie. Campusactiviteiten, trainingen geven, inhousedagen organiseren en ons referral beleid optimaliseren zijn hier een voorbeeld van. Zie jij ergens anders kansen? Ga ervoor! Onze teammanager Marcella wordt heel blij van jouw proactieve houding.


We snappen heel goed dat je ook wil weten met wie je dan gaat samenwerken. Dat vertellen we je graag! Wist je bijvoorbeeld dat Charlotte nooit een kans laat schieten om een (woord)grap te maken en het team vervolgens in een deuk ligt omdat Fleur de meest aanstekelijke lach van Talent&Pro heeft? Alex zo’n indrukwekkende hoeveelheid Happy Socks heeft dat hij alle dagen van het jaar een ander paar sokken aan kan? Maud altijd wel iets kwijt is en vervolgens het team nodig heeft om die vervelende oplader te vinden en Yamilet als eerst op de dansvloer staat op een feestje? Margot de koningin van (zelf)discipline is en Marcella zoveel briljante oneliners heeft dat het team gestopt is met deze op een tegeltje te zetten?!


WIJ, ALS TALENT&PRO  • bieden jou een salaris tussen €2300 en €3000 bruto per maand met een prestatiegerichte bonusregeling;

  • bieden jou een afwisselende baan binnen een jonge, informele en groeiende organisatie;

  • geven jou veel vrijheid om nieuwe manieren te zoeken om jouw wervingsdoelgroep te bereiken;

  • bieden jou diverse opleidingen binnen ons Recruitment Competence Center;

  • hebben een telefoon en laptop klaarliggen; die zijn van jou zodra je hebt getekend!;

  • zorgen na alle corona perikelen voor voldoende ontspanning met onze evenementen, kerstborrels en jaarlijkse skitrip;


JIJ, ALS JUNIOR CORPORATE RECRUITER  • herkent jezelf in de energie en sfeer die we omschrijven binnen ons team;

  • beschikt over hbo werk- en denkniveau;

  • hebt bij voorkeur werkervaring in recruitment, dit mag ook middels stages of bijbanen zijn;

  • bent communicatief vaardig: je bent een sterke gesprekspartner voor kandidaten én Hiring Managers.


Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Klik snel op onderstaande button en solliciteer. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maud Kooreman via 06-46048641.

Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan als Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen? En wil je werken met een mooie klantenportefeuille in het prachtig vernieuwde centrum van Utrecht? Wat ga je doen? Als Relatiebeheerder Verzekeringen krijg je de verantwoording voor het...
Utrecht
Belastingdienst
Voltijd Volledige dag
€5,825 / month Bekijk vacature
Een zichtbare rol met grote impact; dat is jouw functie als portfolio- en opdrachtmanager bij het Bureau Ketenondersteuning van de Belastingdienst. Jij richt je vanuit Utrecht op de keten Autoheffingen, waarbij je ketenspecifieke vragen vanuit de business verbindt met de...
Utrecht
ProDevelop B.V.
Voltijd Volledige dag
€2,700 - €3,300 / month Bekijk vacature
PURCHASING EN SUPPLY CHAIN EXPERT DIT ZIJN WIJ Ben jij op zoek naar nauwkeurige en verantwoordelijke baan waarin je de zorg draagt voor het volledigeinkoopproces en de voorraad ? Lees dan snel verder! Prodevelop BV. is een snelgroeiende en dynamische...
Utrecht