Meewerkend voorman

Alara-Lukagro
Voltijd Volledige dag
Gouwsluis

Geluid maken is eenvoudig, maar krijg het maar eens stil. Alara-Lukagro groeit en daarom zoeken wij een gedreven Meewerkend voorman om ons team te versterken. Als meewerkend voorman bij Alara-Lukagro werk je mee aan innovatieve projecten rondom geluidsoplossingen.


De functie


Door de snelle ontwikkeling van onze Business Unit Data is de nieuwe functie van Meewerkend voorman ontstaan. Als Meewerkend voorman heb je als belangrijkste taak het volgens planning laten verlopen van het productieproces. Dit gebeurd in goed overleg en samen met de Project Manager, die verantwoordelijk is voor de communicatie met onze klanten en toeleveranciers, en de productiemanager.


Door continu in controle te zijn over het proces weet je precies wat wanneer moet plaatsvinden, je stuurt het interne team aan en zorgt dat toeleveranciers die tegelijkertijd aan het werk zijn betrokken worden bij de planning en op tijd en volgens specificatie opleveren. Tevens signaleer je potentiële knelpunten en schakelt tijdig capaciteit bij indien dat nodig is.


Je bent het eerste aanspreekpunt voor de projectmanager, de eigen medewerkers en de in de hal werkzaam zijnde medewerkers van derden en houdt daarbij toezicht op de veiligheid.


Jouw profiel


Je levert de verschillende milestones volgens de afgesproken planning op. Met kennis van de techniek en ervaring in het aansturen van een team begrijp je de dynamiek van een project. Zelf draag je ook bij in de uitvoering op die plaatsen en tijden waarop dat nodig is. Je hebt oog voor veiligheid en kwaliteit en maakt heldere afspraken met alle betrokken personen. Je snapt het principe van “afspraak is afspraak” en kunt dat ook in het team overbrengen.


Je werkt gestructureerd en beschikt over overtuigende communicatieve vaardigheden om het team te motiveren. Je bent internationaal georiënteerd en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pre).


Wij bieden jou


Als je komt werken bij Alara-Lukagro kan je rekenen op een prettige en open werksfeer. Wij hebben oog voor onze medewerkers en bieden zowel verticale- als horizontale ontwikkelmogelijkheden. De Business Unit Data bestaat uit een gedreven groep mensen, die streven naar technisch werkende oplossingen, een uitstekend resultaat in samenhang met hoge klanttevredenheid. Uiteraard ontvang je daar concurrerende arbeidsvoorwaarden voor. Op het gebied van arbeidsvoorwaarden vallen wij onder de cao Metaal en Techniek (metaalbewerkingsbedrijf). Dat betekent 38 vakantiedagen op fulltime basis en een scala aan arbeidsvoorwaarden die goed zijn geregeld. Daarbovenop hebben wij ons eigen salarishuis.


Over Alara-Lukagro


De wereld stiller, veiliger en gezonder maken. Voor nu, voor de toekomst en voor de generaties die volgen. Voor zowel mens als milieu. Dat is waar Alara-Lukagro voor staat. Met trots werken we aan projecten van advies en engineering, tot productie en montage. We realiseren complete projecten op maat.


Binnen onze business unit Data werk je in een dynamisch team. Het team bestaat uit mensen met jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis enerzijds en jonge innovators waardoor we nieuwe wegen inslaan anderzijds. Er is een fijne werksfeer en ruimte voor ideeën en initiatief. Wij staan voor handen uit de mouwen, maar zeker ook voor persoonlijke aandacht naar elkaar.


In de voorbije jaren groeide we van de ster in de polder tot grote speler op de internationale markt. Met ruim 100 collega’s vormen we een dynamisch bedrijf, waar voor iedereen aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn onderdeel van de IPCOM-groep, een ambitieuze en snelgroeiende Europese groep van bedrijven, gespecialiseerd in de distributie en conversie van innovatieve oplossingen voor thermische isolatie, hoge temperatuur isolatie, passieve brandbeveiliging en akoestische isolatie.


Reageren?


Ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV en een korte motivatie per mail of via onderstaand formulier naar Nicola Kraaijeveld, [email protected] Bel voor meer informatie met Paul Wijman (Productie manager) op 0184-661700.Naam*E-mailadres*

Telefoonnummer*CV*


Max. bestandsgrootte: 64 MB
Motivatiebrief


Max. bestandsgrootte: 64 MB

Privacy statement*
Ik ga akkoord met de privacy statement
Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement
EmailDit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigdHoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Lead Content B2B Als Content Lead B2B bij Nationale-Nederlanden ben je hoofdredactioneel eindverantwoordelijk voor de de content die we ontwikkelen voor zzp’ers, ondernemers, werkgevers en adviseurs en die we via onze eigen contentplatforms en social kanalen verspreiden. Je bent een...
Gouwsluis
Specsavers
Voltijd Volledige dag
Voor onze winkel in Alphen aan den Rijn zijn we op zoek naar een enthousiaste, vriendelijke en behulpzame verkoopmedewerker. Je geeft service met een glimlach en krijgt er blije klanten voor terug. Dat is precies wat we zoeken in een...
Gouwsluis
Elke dag het beste uit jezelf, je collega’s en het filiaal halen. Als dat jouw motivatie is, past de baan van assistent supermarktmanager bij Lidl helemaal bij jou! Als assistent supermarktmanager werk je met je collega’s aan een optimaal lopend...
Gouwsluis