Assistent Locatiemanager - Beers & Barrels Amsterdam

Beers & Barrels
Voltijd Volledige dag
€2,700 - €3,500 / maand
Papenveer

Je bent:  • Een coach en manager

  • Een teamspeler

  • Enthousiast en sociaal


Je krijgt:  • Een goed salaris tussen € 2.700,- en € 3.500,- met fooi

  • Direct een vast contract

  • Een goede werk- privébalans

  • Doorgroeimogelijkheden binnen een jaar naar Locatiemanager


Waar ben je goed in?


In het samen met je Locatiemanager managen van het restaurant én de medewerkers. Je weet waar Beers & Barrels voor staat en je zorgt er met het team iedere dag voor dat gasten met een goed gevoel de deur uitlopen. Je bent proactief, overtuigend en toegankelijk. Aan kwaliteit en gastvrijheid doe je geen concessies.


Wat ga je doen?


Als Assistent Locatiemanager weet jij precies hoe je de gasten en medewerkers gelukkig maakt. Want als zij dat zijn, dan ben jij dat ook. Dat doe je met veel inzet en enthousiasme. Je deelt je liefde voor de horeca met iedereen.


Samen met de Locatiemanager stuur je de teams in de keuken en bediening aan. Je houdt het overzicht en zorgt voor de juiste gastbeleving, zodra onze gasten over de drempel stappen. Dankzij jouw positieve manier van coachen zetten de medewerkers zich maximaal in om de beste kwaliteit en service te leveren.


Natuurlijk moeten er ook operationele zaken geregeld worden. Je waakt samen met de Locatiemanager over het personeelsbeleid, de administratie en budgetten. Verder hou je goed zicht op het behalen van de doelstellingen van het restaurant. Ook ben je altijd op zoek naar hoe het nog beter kan. Je werkt nauw samen met de Locatiemanager en de Chef-Kok in het managementteam van de locatie.


Wanneer kan je beginnen?


Als het aan ons ligt, zo snel mogelijk. Na een vlotte procedure kan je direct beginnen.
MBO

0 jaar

Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Gemeente Amsterdam
Voltijd Volledige dag
€6,103 / maand Bekijk vacature
Uren per week 36-36 uur Plaatsingdatum 08-08-2022 Vacaturenummer CA10020922 Werk- en denkniveau WO Salarisniveau Max € 6.103,- Sluitingsdatum 21-08-2022 Het geven van heldere adviezen aan de ambtelijke top en het bestuur voor interessante en complexe uitdagingen van Amsterdam. De controller...
Papenveer
kruidvat
Voltijd Volledige dag
€1,808 / maand Bekijk vacature
Dit ga je doen Ben jij een geboren leider en wil je niets liever dan filiaalmanager worden bij de bekendste drogisterij van Nederland? Als Retail Talent bij Kruidvat behaal je dat doel binnen één jaar. Je start je avontuur op...
Papenveer
Wat ga je doen Als baliemedewerker bij de afdeling Cardiothoracale Chirurgie heb je een superleuke en soms hectische baan! Alle contacten lopen via jou: de patiënten, de dokters en verpleegkundigen, de ambulancemedewerkers en familie van patiënten, zij melden zich bij...
Papenveer