Verkoopmedewerker

kruidvat
Voltijd Volledige dag
Vreeswijk

Dit ga je doen


In een Kruidvatwinkel is er altijd wat te doen. En dat is maar goed ook, want jij bent gek op die dynamiek. Moeiteloos schakel je tussen alle verschillende werkzaamheden. Als verkoopmedewerker zorg je ervoor dat de vracht uitgepakt wordt, de winkel er netjes uitziet en de schappen op tijd aangevuld zijn. Tussendoor help je klanten of spring je bij achter de kassa. Dit alles doe je in een gezellig team met leuke collega’s die net zo van hard werken houden als jij.

Jullie zijn goed op elkaar ingespeeld en maken van iedere werkdag een feestje. Dankzij dit teamgevoel weten jullie er samen voor te zorgen dat klanten tevreden en met een tas vol Kruidvatproducten de winkel weer uit lopen. Werken bij Kruidvat is blij worden van een dagje knallen, met als resultaat een lekkere omzet. Dat voelt goed! Dus, waar wacht je nog op? Kom er bij(baan)!

Dit krijg je ervoor terug  • Een goed startsalaris. Benieuwd naar hoeveel je ongeveer gaat verdienen? Bereken hieronder je (bruto) maandsalaris.

  • Doorgroeimogelijkheden in de vorm van opleidingen en trainingen aan onze eigen A.S. Watson Academy. Bij Kruidvat sta je nooit stil.

  • Personeelskorting bij Kruidvat, Trekpleister én ICI PARIS XL in Nederland!


Dit ben jij  • Je bent minimaal 16 jaar oud en hebt (bijna) een middelbareschooldiploma.

  • Je vindt het niet erg om ’s avonds, in het weekend, op feestdagen of tijdens schoolvakanties te werken.

  • Je hebt ervaring in de detailhandel of horeca, het liefst in een drukke omgeving waar je hard hebt leren werken.

  • Je weet als geen ander hoe je klanten het beste kunt helpen en adviseren.

  • Je wilt graag het erkende diploma Verkoop in de Drogisterij halen (op onze kosten!).

Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Science at Work
Voltijd Volledige dag
Wat ga je doen? Je gaat in deze functie aan de slag bij een snelgroeiend bedrijf wat zich bevindt in de farmaceutische industrie. Als microbiologisch analist houd je je bezig met een breed pakket aan analyses om verschillende farmaceutische eindproducten...
Vreeswijk
Specsavers
Voltijd Volledige dag
Voor onze winkel in Utrecht zijn we op zoek naar een ambitieuze, doelgerichte en vriendelijke opticien. Als opticien wil je je natuurlijk concentreren op wat je het liefst doet en het best kunt: oogonderzoeken uitvoeren. Je klanten verdienen een uitgebreid...
Vreeswijk
€2,865 - €4,208 / maand Bekijk vacature
De Utrechtse Gemeenteraad bestaat uit 15 fracties en is een jonge en diverse Raad . De secretarissen zorgen dat de vergaderingen van de raadscommissies en de raad goed verlopen. Daarbij verzorgen zij de digitale 'stukkenstroom' van en naar de raad...
Vreeswijk