Assistant Manager Utrecht

TK Maxx
Voltijd Volledige dag
Vreeswijk

TK Maxx heeft meer dan 685 winkels in heel Europa en maakt deel uit van de TJX Family. Hoewel deze winkels allemaal een verschillende merchandise hebben, is er wel dezelfde aandacht voor de kick van de vondst, want aan style is nooit een gebrek bij TJX.


Of het nu artikelen zijn van ontwerpers die rechtstreeks van de catwalk afkomen of statement sieraden, elke dag bieden wij onze shoppers nieuwe verrassingen die het dagelijkse leven net iets leuker maken.


Hetzelfde geldt voor het werken bij TK Maxx. Onze omgeving verandert voortdurend en is erg boeiend.


Ontdek het verschil. Elke dag opnieuw.


/ Assistant Store Manager
Onze klanten genieten enorm van het schatzoeken dat het unieke winkelconcept van TK Maxx met zich meebrengt; het vinden van dat ene special item! En nu zijn wij zelf op schattenjacht…
Wij zoeken zelfverzekerde leiders met een ondernemers mentaliteit die energie krijgen van onze fast pace omgeving.
Als Assistant Store Manager ben je lid van het store management team, samen zijn jullie verantwoordelijk voor een prettige winkelomgeving welke voortdurend in beweging is.
Jouw leiderschap kenmerkt zich door een duidelijke visie, je bent flexibel en veerkrachtig. Zonodig pas je jouw leiderschap aan om te kunnen voldoen aan de behoeften van jouw winkel en ons bedrijf.
Als manager geef je het goede voorbeeld, je kent onze bedrijfscultuur en draagt deze dagelijks uit.
Je inspireert je team door hun talent te herkennen en te ontwikkelen.Dankzij ons unieke bedrijfsmodel is het voor onze managers elke dag een verrassing welke goederen zij geleverd krijgen.
Dit betekent veel dynamiek, afwisseling en elke dag nieuwe vondsten voor jouw klanten.


/ Ontdek het verschil


Ontdek het verschil bij TJX - je zal merken dat we veel meer bieden dan gewoon een baan. In onze stores doen we veel samen – dat betekent samen leren, werken en groeien.


Als je deel gaat uitmaken van onze TJX-familie kan je rekenen op volledige ondersteuning van een hecht en divers team. We waarderen diversiteit bij TJX, elke vorm van discriminatie wijzen wij af en we zorgen voor gelijke kansen voor al onze kandidaten.


Laat je inspireren door onze cultuur en solliciteer nu.

Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

KGU Recruitment
Voltijd Volledige dag
Bij deze werkgever ga je als Functioneel Beheerder meedenken over hoe de systemen nog beter en sneller gaan werken. Je wordt onderdeel van een enthousiast team wat bestaat uit ambitieuze professionals die hard werken aan gezamenlijke doelen. Wil jij fulltime...
Vreeswijk
Stichting Nidos
Voltijd Volledige dag
€3,404 - €5,144 / maand Bekijk vacature
Heb je interesse in de opvang voor alleenstaande minderjarige vreemdelingen? Wil je vanuit leidinggevende betrokkenheid en verantwoordelijkheid een verschil maken in het leven van deze jongeren? Een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jongeren tot zelfstandige volwassenen? Wil je...
Vreeswijk
Tempo-Team
Voltijd Volledige dag
€2,471 / maand Bekijk vacature
Functieomschrijving De belastingdienst zoekt juridisch medewerkers in Utrecht! Ben jij al begonnen aan jouw carrière of kom jij regelrecht uit de schoolbanken en sta je te popelen om de arbeidsmarkt te betreden? Betreed dan de arbeidsmarkt via de belastingdienst en...
Vreeswijk