Verzorgende 3 IG, Zwolle

Zorgwerk
Voltijd Volledige dag
Zwolle
Organisatieprofiel

Diverse leuke organisaties, o.a. op het gebied van V&V-huizen in Zwolle (en regio IJsselland, Overijssel) waar je via Zorgwerk flexibel kan werken als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp\'er).

Functieomschrijving

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Zwolle en regio IJsselland. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en Niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Met de app die werkt, heb je op elk moment toegang tot leuke diensten en opdrachten bij honderden opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren.

Mensenwerk is het belangrijkste ingrediënt van zorgverlening. Elke werkdag ga je om met hulpbehoevenden. Soms word je gezien als beste vriend(in), soms als laatste strohalm. Het is daarom van enorm belang dat jij oprechte aandacht toont voor de mensen die je verzorgt.

Kun je goed luisteren en hou je ervan om een praatje te maken? Dan kun je met jouw kennis en glimlach een wereld van verschil maken voor een ieder die je hulp nodig heeft. Spreekt dat je aan? Dan is dit de baan voor jou!

Als Verzorgende IG hou je een vinger aan de pols bij de mensen die je verzorgt en signaleert zo nieuwe of terugkerende gezondheidsproblemen. Je moet daarnaast in staat zijn om duidelijk met andere hulpverleners te communiceren over de status en het behandelplan van een cliënt. Naast je nauwe opletten en alertheid is het dus enorm belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt.

Om je functie als Verzorgende IG goed te kunnen vervullen, verwachten we van je dat je in staat bent om reguliere verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Het is daarbij van groot belang dat je zelfverzekerd overkomt op degenen die je helpt.

Wanneer je in een V&V- of ziekenhuis aan de slag gaat, kom je in een team te werken met leuke collega’s. Kies je (daarnaast) bijvoorbeeld voor het draaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route door je eigen regio.

Ben je enthousiast geworden om als Verzorgende 3 IG aan het werk te gaan in Zwolle e.o. en voldoe je aan de funtie-eisen? Welkom! Schrijf jezelf veilig online in.

Functie-eisen

» Diploma Verzorgende IG (niveau 3) of vergelijkbaar.
» Je bent bereid om een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te vragen (voor medewerkers in loondienst vergoeden wij de kosten ná je eerste dienst).
» Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
» Je bent enthousiast om bij één of meerdere opdrachtgevers van Zorgwerk aan het werk te gaan.
» Je bent communicatief vaardig.
» Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. » Je hebt een cliëntgerichte en gastvrije instelling.
» Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
» Je hebt signalerend en probleemoplossend vermogen.
» Je bent zeer betrouwbaar, de opdrachtgevers kunnen op jou rekenen.
» Je komt representatief over voor de zorg, qua kledingkeuze en gedrag.

» Je hebt affiniteit met V&V-huizen en niet aangeboren hersenletsel (nah).

Arbeidsvoorwaarden

» Je kan werken als zzp\'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment.

» Je kan werken als zzp\'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment.

» Goed salaris in loondienst, als zzp\'er bepaal je jouw eigen uurtarief.

» Afwisseling: werk wekelijks bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren.

» Alle vrijheid: jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

» Geweldige community: vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor.

» Innovatieve organisatie: je regelt alles met de app die wél werkt.

Over ons

Werken in de zorg en welzijn via Zorgwerk: een goede keuze!

Bij Zorgwerk bepaal je écht zelf waar je werkt, hoe vaak je werkt en wanneer je werkt.

De overzichtelijke app die werk, geeft jou de flexibiliteit en vrijheid die je zoekt. Je plant jezelf snel en eenvoudig in op diensten en opdrachten (detachering of zzp) bij de leukste opdrachtgevers in jouw regio.

Bij Zorgwerk heb je geen gedoe, beloofd! Je kan werken in loondienst (wekelijks wordt je salaris gestort) of werken als zzp\'er (je bepaalt je eigen uurtarief).

Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

KPMG-Netherlands
Voltijd Volledige dag
Audit professional Zwolle Zoek jij uitdagende opdrachten, inspirerende collega's en ruimte voor professionele ontwikkeling? Audit Professional (3+) Mid-markets Healthcare Corporate Clients Public Sector Zwolle Naar vacature overzicht URL gekopieerd Solliciteren Jouw uitdagingen Hoe haal jij het beste uit jezelf? Hoe...
Zwolle
Zonneplan
Voltijd Volledige dag
Zwolle Fulltime Het zal je niet ontgaan zijn. Door de stijgende energieprijzen is er een enorme toename in de vraag naar zonnepanelen. Dit zien we direct terug in de hoeveelheid aanvragen die we krijgen. Het gaat zo hard dat de...
Zwolle
RIBW Overijssel
Voltijd Volledige dag
€3,536 / maand Bekijk vacature
Woonbegeleider Zwolle | 28-32 uur | Team Jong Volwassenen Zwolle Worden wie je bent als Woonbegeleider? Ontwikkel jezelf bij RIBW Overijssel.Jij wilt van betekenis zijn in het dagelijks leven van mensen die zijn vastgelopen door psychische kwetsbaarheid. Zij zoeken naar...
Zwolle