Field Service Engineer

FID Uitzendbureau
Voltijd Volledige dag
Zwolle
Bedrijfsprofiel

Voor onze opdrachtgever Sauter werk je mee aan uitdagende projecten bij muziektheaters, ziekenhuizen utiliteitsprojecten, onderwijsinstellingen, etc. Je werkt vanaf huis of kantoor en bij de inbedrijfsinstelling op locatie van de klant.
Al meer dan 100 jaar leveren zij wereldwijd kennis en oplossingen voor gebouwbeheer en ruimteautomatisering gedurende de gehele levenscyclus van het gebouw.
Interesse in een uitdagende baan met veel mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Functie-eisen

Ben jij die speciale vakman met
  • Een technische opleiding (MBO/HBO) met ervaring en opleiding op het gebied van Meer- & Regeltechniek?
  • Een prettige en persoonlijke persoonlijkheid?
  • Een rijbewijs?
  • Een mening en visie over hoe alles nóg beter kan?
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een mooie werkplek binnen een groeiend bedrijf. Je werkt met vakmensen en collega\'s die elkaar helpen en van elkaar leren. Jouw doelen zijn belangrijk en daarom krijg jij ook de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen dit bedrijf. Verder bieden wij:
  • Een marktconform salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring;
  • Een auto van de zaak;
  • Mogelijkheid tot wekelijks of 4 wekelijkse verloning;
  • Bij wederzijds goedvinden kan je overgenomen worden door de opdrachtgever.
Ben jij die enthousiaste die wij Field Service Engineer zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer nu. Heb je nog vragen dan kun je ons altijd bellen op 038-3388814 We helpen je graag!

Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

De Staffing Groep
Voltijd Volledige dag
CSSA (VNR-51377) Organisatie DICTU levert ICT en digitale diensten voor Ministerie EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatie doelen van haar opdracht gevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze...
Zwolle
OOZ
Voltijd Volledige dag
€3,001 - €4,573 / maand Bekijk vacature
Heb jij je hart verpand aan het kleuteronderwijs en vind je het een leuke uitdaging om een nieuwe groep 1 op te starten? Dan hebben we een mooie kans voor jou! OBS de Tweemaster is een prachtige school, gelegen in...
Zwolle
Werkis
Voltijd Volledige dag
Houd jij van poetsen en ben jij een betrouwbare, punctuele collega? Solliciteer door op de groene knop te klikken! Wij zoeken een schoonmaak topper! Jouw werkdag start om 9.00 op het kantoor in Zwolle, hier ga je verzamelen om vervolgens...
Zwolle