medewerker vulploeg

Aldi
Voltijd Volledige dag
Brummen

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.


Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.


ALDI is volop bezig met het vernieuwen van de formule en filialen. Hier hebben we naast onze huidige collega’s veel nieuwe collega’s voor nodig. Gedreven mensen die deze vernieuwing zien als unieke kans op een mooie toekomst.WAT GA JE DOEN?


Als vulploegmedewerker werk je in een leuk en gezellig team. Je vult de schappen en zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet. Het is best pittig, maar als je dan klaar bent, staan alle vakken netjes vol en dat geeft een goed gevoel! In deze functie heb je ook een rol naar de klanten toe. Als ze vragen hebben sta je ze vriendelijk te woord en help je ze waar nodig. Een glimlach van een klant geeft je dag extra glans.
WIE BEN JIJ?


Een echte aanpakker. Je vindt het leuk om in teamverband te werken en klanten tevreden te houden.  • Je bent 15 jaar of ouder

  • Je bent flexibel inzetbaar


Met de ruime openingstijden van de supermarkt is het voor jou gemakkelijk om jouw (bij)baan binnen je al zo drukke leven te passen.
WERKEN BIJ ALDI


De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.


Wat wij jou te bieden hebben:  • goed salaris

  • teambonus
SOLLICITEREN?


ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?


Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen?


Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.
Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Picnic
Voltijd Volledige dag
€12 - €12 / uur Bekijk vacature
Picnic is per direct op zoek naar parttime of fulltime orderpickers! (Vacature in Apeldoorn, €12,39 p/u) Zoek jij een goedbetaalde baan? En wil jij je eigen werktijden bepalen? Dan is de vacature orderpicker perfect voor jou! Jij zorgt ervoor dat...
Brummen
Picnic
Voltijd Volledige dag
€12 - €12 / uur Bekijk vacature
Picnic is per direct op zoek naar parttime of fulltime logistiek medewerkers! (Vacature in Apeldoorn, €12,39 p/u) Zoek jij een goedbetaalde baan? En wil jij je eigen werktijden bepalen? Dan is de vacature logistiek medewerker perfect voor jou! Jij zorgt...
Brummen
PRA Health Sciences
Voltijd Volledige dag
ICON plc is a world-leading healthcare intelligence and clinical research organisation. From molecule to medicine, we advance clinical research providing outsourced services to pharmaceutical, biotechnology, medical device and government and public health organisations. With our patients at the centre of...
Brummen