Vertegenwoordiger Utrecht

Zinkunie
Voltijd Volledige dag
UtrechtWIJ ZOEKEN EEN VERTEGENWOORDIGER VOOR DE REGIO UTRECHT


Zinkunie is marktleider in Nederland op het gebied van dak en gevel producten. Met meer dan 240 medewerkers, een eigen fabriek in Boxtel, en 19 vestigingen door het land, leveren we elke dag weer een top service aan duizenden, installateurs, dakdekkers en zinkverwerkers in Nederland. Bij Zinkunie zorgen we ervoor dat we het goed voor elkaar hebben, voor onze klanten, onze medewerkers en op een duurzame manier. Voor de regio Utrecht zoeken we een nieuwe collega!


Functieomschrijving
Je komt te werken in een commerciële en klantgerichte omgeving waar je te maken hebt met klanten uit de bouwsector. Je bent daarom niet alleen commercieel en sociaal vaardig, maar je hebt affiniteit met de bouw- en installatiebranche. Je vind het daarnaast ook leuk om samen met je collega’s nieuwe klanten te werven, klantencontacten te onderhouden en onze producten te promoten binnen je eigen rayon. Je bent in staat om proactief onze markten te bewerken, klantportfolio's op te stellen en te beheren en daarnaast ben je samen met je team op de vestiging verantwoordelijk voor het maken van passende offertes. Verder ben je ook een adviseur voor onze klanten binnen het vakgebied. Ben je nou een typische vakman op dak- en zinkgebied maar heb je gevoel voor commercie dan raden we je ook zeker aan om te solliciteren.


Jouw hoofdverantwoordelijkheden
Je bent werkzaam in een hectische omgeving en dat moet je wel aankunnen. Ben jij in staat om onze klantenkring uit te breiden en onze huidige klantenkring goed te adviseren? En ben je bereid om middels interne en externe opleidingen voldoende kennis op te bouwen zodat je onze klanten goed te kan adviseren? Ben jij de teamplayer en bruggenbouwer die elke uitdaging fluitend tegemoet gaat? Dan komen we graag in contact met jou!


Wat wij van jou verwachten  • Jij bent handig met moderne digitale middelen en systemen waaronder het Office pakket en CRM

  • Jij hebt een MBO+ werk en denkniveau

  • Jij bent woonachtig in de regio Utrecht

  • Jij gaat resultaatgericht te werk en je bent in staat professioneel te communiceren op verschillende niveaus

  • Jij hebt een klantgerichte instelling en je bent pas tevreden als de klant dat ook is


Wat wij jou bieden:
Een hele afwisselende baan, in een enthousiast team bij een serieuze speler in de dak- en gevelmarkt. Zinkunie groeit snel en samen streven we naar de beste resultaten op alle klanttevredenheid, kwaliteit en werknemerstevredenheid.


Bij deze functie hoort verder:  • Een auto, telefoon en laptop van de zaak.

  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

  • Bij goed functioneren krijg je snel een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

  • Omdat wij een specialistische branche werken leiden we je intern op zodat je genoeg kennis kan vergaren over onze dak- en geveloplossingen.

  • Zinkunie beloont haar medewerkers goed en regelmatig doen we gezamenlijk leuke dingen zoals ons jaarlijkse uitje, jaarlijkse bedrijfsfeest en borrels om de start van de vakanties te vieren.


Heb jij interesse in deze vacature?
Pas jij in bovenstaand profiel en heb je interesse in de functie? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Dienstverband: tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast dienstverband | Omvang functie: fulltime | Aantal posities: 1 | Uren: 40 | Plaats: Utrecht | Provincie: Utrecht | Land: Netherlands | Referentienummer: 2022/29 | Gepubliceerd: 2022-11-23 | Uiterste datum: 2022-12-23

Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Café Olivier
Voltijd Volledige dag
€2,300 - €2,800 / maand Bekijk vacature
De gouden match Je bent: Kok Een leidinggevende Een teamspeler Je krijgt: Een salaris tussen € 2.300, - en € 2.800, - met fooi Direct een vast contract Een goede werk- privébalans Doorgroeimogelijkheden binnen een jaar naar Chef-Kok Waar ben...
Utrecht
Grandvision Support Office
Voltijd Volledige dag
€2,000 - €2,890 / maand Bekijk vacature
Ben jij onze nieuwe schakel in het logistieke proces? Zorg jij er voor dat alle goederen op de juiste tijd en plek geleverd worden? Wees welkom bij ons logistieke team! De cultuurwaarden van GrandVision Benelux, DO DARE CARE, vertegenwoordigen wie...
Utrecht
KPMG-Netherlands
Voltijd Volledige dag
Afstudeerstage Audit HBO/ WO - Utrecht Een scriptiestage bij KPMG betekent afstuderen op het onderwerp van jouw keuze. Je krijgt goede vakinhoudelijke begeleiding, doet praktijkervaring op bij diverse organisaties en leert collega's kennen door gezellige activiteiten. Audit Student (0) Utrecht...
Utrecht