Leerkracht Basisonderwijs Zoetermeer

Montessori kindcentrum Passe Partout
Voltijd Volledige dag
Zoetermeer

Functie Omschrijving
Montessori Kindcentrum Passe Partout is op zoek naar een groepsleerkracht. In welke groep is nog niet helemaal duidelijk, in overleg is er veel mogelijk. Het team van Passe Partout is betrokken, actief en zal je met open armen ontvangen. Heb je interesse laat je CV hier dan achter.

Functie-eisen
Minimaal HBO opleiding en bereid om binnenkort nog een assessment te doen.

Arbeidsvoorwaarden

Sollicitatie informatie

Over de school
De Stichting
Het bestuur van Montessori
Zuid-Holland (MZH) is een Stichting met 5 Montessori basisscholen in Den Haag, Zoetermeer, Alphen aan den
Rijn en Leiderdorp. In Leiderdorp is ook een internationale basisschool.

De school
MKC Passe Partout is gevestigd in Zoetermeer.
De school heeft één locatie en wordt bezocht door 200 leerlingen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Daarnaast zijn er twee groepen voor kinderopvang op de locatie. Hier vangen we kinderen op van 0-4 jaar in een doorgaande lijn met school.

Het Montessori kindcentrum Passe Partout biedt gedegen kleinschalig onderwijs met veel aandacht voor de individuele kansen en mogelijkheden van de leerlingen.

Vanuit de visie van Maria Montessori stemmen wij ons onderwijs zoveel mogelijk af op de specifieke onderwijs-behoefte en leerstijl van elke leerling.

Zo zorgen wij ervoor dat ieder kind, in elke fase van zijn of haar ontwikkeling, het beste uit zichzelf kan halen!

Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

AIVD
Voltijd Volledige dag
Heb jij interesse in het veiligheidsdomein en in het werk van de AIVD? Wil jij eraan bijdragen dat wij ons werk effectief, veilig en volgens wet- en regelgeving kunnen doen? Vind je het leuk om een ambassadeursrol te vervullen in...
Zoetermeer
Bode Scholten
Voltijd Volledige dag
Geïnteresseerd in de transport en de logistiek? Wij zoeken een: Chauffeur Regionale Distributie (fulltime/parttime of alleen voor de zaterdag) Noodzakelijk is: Een B-rijbewijs, een hands- on-mentaliteit, je verantwoordelijkheid kennen, zelfstandig zijn en de juiste motivatie. Een werkdag bij ons begint...
Zoetermeer
The Body Shop International Limited
Voltijd Volledige dag
The Body Shop Toen Anita Roddick in 1976 The Body Shop oprichtte, had ze een visie: business as a force for good. En nog steeds zetten wij ons met z’n allen, als een wereldwijd Joyful Collective, in to make the...
Zoetermeer