Rotterdam/Roosendaal

Maters en De Koning
Voltijd Volledige dag
Rotterdam

Werken als junior modelleur


Werken aan complete projecten? In verschillende fasen van een project en met bijbehorend detailniveau 3D modellen van te realiseren bouwwerken opstellen? Ben jij een modelleur die afwisseling en uitdaging in het werk belangrijk vindt en wil jij je blijven ontwikkelen, dan ben je bij Maters en De Koning aan het juiste adres.


Functieomschrijving


Je werkt onder begeleiding en vervolgens zelfstandig ontwerpschetsen uit in ontwerptekeningen/3D modellen, waaruit bestek- of werktekeningen worden gegenereerd.


Je werkt bij Maters en De Koning in een team van professionals. Samen met één of meerdere constructeurs, modelleurs en een project- of ontwerpleider werk je aan verschillende projecten.


Wie zijn wij?


Wij zijn een middelgroot ingenieursbureau met vestigingen in Rotterdam en Roosendaal. Onze expertise is bouw en civiele techniek. Wij hebben onze focus op constructies en aandacht voor mensen, milieu en maatschappij.


Constructieve expertise is onze kracht en constructief samenwerken is wat wij doen.


Wie ben jij?


Je bent een aankomend modelleur met de ambitie en de drive om jezelf en het team naar een hoger niveau te tillen.
Dat je zorgvuldig en oplossingsgericht bent spreekt voor zich. Je kan goed zelfstandig werken, maar je vindt het ook prettig om onderdeel van een team te zijn.

Wat vragen wij? • HBO of MBO met aantoonbaar HBO werk- en denkniveau (bouwkunde of civiele
  techniek)

 • Affiniteit met automatiseren en programmeren

 • Enige ervaring met teken-/modelleersoftware is een pré

 • Enige werkervaring is een pré


Wat we bieden: • Een mooi salaris, afhankelijk van je ervaring en opleiding

 • Een premievrij pensioen

 • Een jaarlijks te bepalen winstdeling

 • Goede overwerkregeling en thuiswerkvergoeding

 • Fijne werkplekken met o.a. de modernste hard- en software in Roosendaal of Rotterdam

 • Volop mogelijkheden om je zelf verder te ontwikkelen d.m.v. cursussen en trainingen

 • Een vaste coach die jou helpt in jouw ontwikkeling

 • Veel vrijheid, zelfstandigheid en thuiswerkmogelijkheden

 • Meer dan 40 kundige, gezellige en behulpzame collega’s

Vragen over de vacature?


Esther Peeters


0165 524 524


[email protected]
Solliciteren naar de functie…


Junior modelleurVoor alle functies geldt dat het geen zin heeft om te solliciteren indien je geen relevante recente constructieve achtergrond hebt.


Klinkt je dit allemaal goed in de oren, past een van onderstaande functies jou en vind je het leuk om onze nieuwe collega te worden? Stuur dan je cv én motivatie via onderstaand formulier of direct naar naar [email protected], t.a.v. Esther Peeters-van den Adel, HR Manager.


Uiterlijk binnen twee weken nemen wij contact met je op.


Ongevraagde sollicitaties of CV’s van W&S bureaus en acquisitie in de breedste zin van het woord worden niet op prijs gesteld.
Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

PLUS
Voltijd Volledige dag
PLUS Tom Vlig Plaats: Rotterdam Type baan: Parttime Uren: 8 - 16 uur Beschikbaarheid: Doordeweeks Werkervaring: geen specifieke werkervaring nodig Wat ga je doen? Jij zorgt dat onze online klanten hun boodschappen op tijd in huis hebben. Een zeer zelfstandige...
Rotterdam
Bedrijfsomschrijving SGS Hoogvliet maakt deel uit van de businessline Industries & Environment. In ons laboratorium voeren wij een groot aantal testen uit op bodem-, water-, en luchtmonsters. Denk hierbij bijvoorbeeld aan PFAS testen. Wij zetten ons continu in om nieuwe...
Rotterdam
VNOM
Voltijd Volledige dag
€2,600 - €3,200 / maand Bekijk vacature
Wat ga je doen? Wij renoveren, verbouwen, transformeren, verduurzamen en onderhouden bestaand vastgoed voor zowel de woning- als utiliteitsbouw. Wij zijn sterk in het efficiënt organiseren van beheer en onderhoud van (huur-) woningen. Maar we zijn minstens zo ervaren in...
Rotterdam