Medewerker Personeelsadministratie

Amsterdam University of Applied Sciences
Voltijd Volledige dag
€2,724 - €3,632 / maand
Amsterdam









Sluitingsdatum: Sluit bij voldoende kandidaten








Beschrijving:

Locatie Amsterdam


Salaris €2724.20,- tot €3631.83,- (Schaal 7, CAO HBO)


Dienstverband Fulltime


Contract Tijdelijk, met uitzicht op vast





Altijd al willen weten hoe de administratie van een complexe organisatie in zijn werk gaat? Benieuwd hoe het is om te werken bij een organisatie waar je impact maakt op de toekomst van tienduizenden studenten? Lees dan snel verder want dan is de rol van Medewerker Personeelsadministratie bij de Hogeschool van Amsterdam precies wat jij zoekt!





Want waar anders dan bij de HvA …





  • word je onderdeel van een gedreven team dat samen de administratieve processen stroomlijnt voor duizenden medewerkers?

  • werk je hybride in een team van 30 collega's, waar volop ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling?

  • krijg je de mogelijkheid om te zien hoe twee complexe organisaties hun administratieve processen hebben ingericht én mag jij daarover meedenken?






Dit zegt jouw toekomstige collega


Ik werk in een gezellig en een gedreven team. We overleggen gedurende de week hoe we het werk onderling verdelen en kunnen bij elkaar terecht voor vragen


Bart Langedijk, medewerker personeelsadministratie






Wil je ontdekken of deze baan iets voor jou is? Bel of app Edith Lusink, Teamleider Personeelsadministratie (06 –41 68 55 36) en maak een afspraak voor een kennismaking.





Zo maak jij het verschil


Als medewerker Personeelsadministratie maak je deel uit van een team van ongeveer 30 gedreven collega’s die samen de administratie verzorgen voor zowel de Hogeschool van Amsterdam als de Universiteit van Amsterdam. In deze rol ligt de focus op werkzaamheden voor de HvA. De rol van mederwerker Personeelsadministratie is heel veelzijdig; je werkt samen met het team aan verschillende projecten en neemt deel aan meerdere werkgroepen. Daarnaast verstrek je informatie aan HR-teams en medewerkers en fungeer je als aanspreekpunt voor vragen over bijvoorbeeld cao- en personeelsbeleid





Je werkt veel samen met collega's van de personeelsadministratie, salarisadministratie, en het arbeidsvoorwaardenteam. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het verzamelen, analyseren, verwerken en controleren van gegevens, waarbij de verwerking voornamelijk via gedigitaliseerde processen en systemen verloopt. Ons team werkt hybride, wat betekent dat je deels op kantoor in Amsterdam-Zuidoost en deels vanuit huis werkt






Wat je verder krijgt


  • Een bruto maandsalaris tussen € 2724.20,- en € 3631.83 (Hay profiel Administrateur 3, schaal 7 cao hbo), bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring.

  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8%van je bruto jaarsalaris.

  • 428 vakantie-uren per jaar bij een 40-urige werkweek.

  • Recht op verschillende soorten verlof, zoals (on)betaald ouderschapsverlof, zorgverlof, adoptie- en pleegzorgverlof en diverse andere regelingen.

  • Afhankelijk van jouw situatie, kun je gebruik maken van een van de volgende mogelijkheden: kilometervergoeding voor je woon-werkverkeer, een NS-Business Card, een eigen HvA-fiets of belastingvoordeel bij de aanschaf van een andere fiets. Kun je, bijvoorbeeld vanwege een functiebeperking, niet met eigen of openbaar vervoer komen? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

  • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, onder andere via onze eigen HvA Academie en de online trainingen van GoodHabitz.

  • Korting op allerlei voorzieningen. Denk aan boeken, culturele cursussen, soft- en hardware en een aantal verzekeringen.

  • Volop aandacht voor jouw werkplezier en werk-privébalans. En voor jouw vitaliteit. Zo kun je voordelig deelnemen aan onze sportactiviteiten speciaal voor HvA-medewerkers of via het sportcentrum USC. Ook kun je gebruikmaken van onze (loopbaan)coaches en van online tools die je ondersteunen bij je mentale gezondheid.

  • Een goede pensioenregeling via ABP.

  • Een laptop en telefoon in bruikleen. Ook krijg je een maandelijkse internetvergoeding van € 50,- netto.

  • Last but not least: een werkplek in een dynamische omgeving waar je in een fijne sfeer samenwerkt met collega’s. Je kunt hen ook buiten het werk om ontmoeten, bijvoorbeeld via onze community’s, zoals HvAPride, HvA Alumni, HvA United, JongHvA en Fem IT.







Bekijk hier al onze arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden op maat





Zo verrijk jij ons


Op de HvA zijn geen twee medewerkers hetzelfde. Dus wie je ook bent, je vult ons team altijd aan. De ideale kandidaat heeft HBO werk- en denkniveau, een goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook van het Engels. Daarnaast heb je bij voorkeur eerder kennis en ervaring opgedaan met administratieve processen en systemen. Wij werken met SAP HR en Topdesk. Heb jij daar al ervaring mee? Dan is dat van harte welkom! Een dienstverlenende, flexibele en resultaatgerichte instelling maken het plaatje compleet. Verder neem je mee:





Word onze nieuwe Medewerker Personeelsadministratie


  • Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. En houd je inbox in de gaten: binnen twee tot drie weken ontvang je een persoonlijke reactie.

  • Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

  • Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar [email protected].

  • Bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature, houden wij de HvA Sollicitatiecode aan. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.







Creating tomorrow bij het Administratief Centrum


Bij het Administratief Centrum (AC) doe je ertoe voor alle studenten en medewerkers van de HvA én UvA. Of het nu gaat om de studentenregistratie, salarissen, vergoedingen, subsidies of jaarrekeningen, iedereen rekent erop dat alle gegevens kloppen. Niet voor niets werk je samen met bevlogen en betrokken collega’s die het beste uit zichzelf halen en van elkaar willen leren





Dit is hét moment om bij ons in te stappen. Het Administratief Centrum ontwikkelt zich tot expertisecentrum op het gebied van (financiële) administratie. De voordelen voor jou? Je krijgt de ruimte om initiatieven te nemen en mee te denken over de invulling van onze afdeling én je eigen rol. Er liggen voor jou dus volop kansen om je zowel in je vak als persoonlijk te ontwikkelen





Talent als basis, diversiteit als kracht


Van onze ruim 45.000 studenten en 4.500 medewerkers zijn er geen twee hetzelfde! Kun je je voorstellen hoe dynamisch dat is, die enorme verscheidenheid aan persoonlijkheden, achtergronden en perspectieven? Belangrijk ook, want wij geloven dat we juist dankzij die diversiteit beter presteren als werkgever én hogeschool van en voor de Metropoolregio Amsterdam. We streven ernaar de diversiteit die Amsterdam rijk is weerspiegeld te zien in ons personeelsbestand. En een organisatie te zijn waar elke medewerker en student zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Dus wie jij ook bent: je bent van harte welkom!








Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Building Heroes
Voltijd Volledige dag
€2,800 - €3,600 / maand Bekijk vacature
Be a hero Als Junior uitvoerder die affiniteit heeft met utiliteitsbouw kan jij aan binnenstedelijke en complexe logistieke projecten werken. Je eerste project zal ook meteen in Amsterdam zijn. Vanuit je recent afgeronde studie ben je bekend met BIM en...
Amsterdam
€2,430 - €3,000 / maand Bekijk vacature
Staf (Finance, HR, IT, M&C, Facilities, Secretariaat, Quality&Legal) mbo junior, medior Kan jij niet wachten om het verschil te maken voor jouw collega’s en hen te ondersteunen op secretarieel gebied? En wil je dit ook nog het liefst doen bij...
Amsterdam
Uren per week 20-36 uur Plaatsingdatum 14-04-2024 Vacaturenummer CA10041222 Aantal stageplekken 1 Werk- en denkniveau MBO Salarisniveau € 210,- tot € 1.020,- Sluitingsdatum 16-07-2024 Aantal fte Type stage Meewerkopdracht Tweedejaars MBO-student(e) Juridisch medewerker richting allround zakelijke dienstverlening? Geef jouw Meewerkopdracht...
Amsterdam