Online Marketeer Live Entertainment

Medialane
Voltijd Volledige dag
Amsterdam



Wat ga je doen?


Als Online Marketeer bij MediaLane Live ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van online marketingstrategieën, om de zichtbaarheid van onze producties en betrokkenheid bij onze content te vergroten. Je werkt nauw samen met de marketing- en salesmanager om onze doelstellingen te bereiken en ons publiek te laten groeien. Jouw taken zullen voornamelijk bestaan uit:



  • Het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en contentmarketing.

  • Analyseren van data traffic om inzicht te verkrijgen in het gedrag van de gebruikers, trends te identificeren en de prestaties van de website en marketingactiviteiten te verbeteren.

  • Ontwikkelen en uitvoeren van emailmarketingcampagnes, segmentatie van de doelgroep en het optimaliseren van de conversie om de betrokkenheid te vergroten en leads te genereren.

  • Het lanceren en inrichten van de productiewebsites, inclusief het beheer van content, functionaliteiten en gebruikerservaring om een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke online aanwezigheid te bieden.

  • Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen en trends in digitale marketing om innovatieve benaderingen te implementeren en concurrentievoordeel te behouden.


Over jou



  • (Bachelor) Opleiding in marketing, communicatie of een gerelateerd vakgebied.

  • Aantoonbare ervaring met online marketing, bij voorkeur in de mediabranche.

  • Uitstekende kennis van digitale marketingkanalen, tools en technieken.

  • Ervaring met het opzetten en beheren van online advertising campagnes, websitebeheer, data-analyse en email marketing.

  • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om gegevens te interpreteren en te gebruiken om beslissingen te informeren.

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te samenwerken met verschillende teams.

  • Resultaatgericht met een passie voor het behalen van meetbare doelen.

  • Affiniteit met socials media is een pré.





Wat bieden wij?


Als onderdeel van MediaLane krijg je de kans om te werken in een inspirerende en dynamische omgeving, waar je een significante impact kunt hebben op de groei en het succes van onze evenementen. We bieden uitstekende mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.



  • Een functie van 32-40 uur per week

  • Een pensioenregeling

  • 25 vakantie (o.b.v. fulltime dienstverband, 40 uur per week)

  • Werken in een informele sfeer met een enthousiast team met korte lijnen;

  • Een goede werksfeer met leuke collega’s en elke dag een uitstekend verzorgde lunch;

  • De mogelijkheid om onze voorstellingen te zien


Nu zijn we benieuwd naar jou. Wie ben jij? We hopen van je te horen!


Enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Stuur je CV en motivatie dan naar [email protected]


Over MediaLane


MediaLane, in 2014 opgericht door Iris van den Ende, is een onafhankelijk mediabedrijf met grote ambities. We bouwen met veel energie aan prachtige tv-, theater- en liveproducties van hoogwaardige kwaliteit. Producties waarvan het publiek weet dat het kwalitatief top is. We willen een interessante en betrouwbare partner zijn voor de zenders, omroepen, theaters, venues, licentiehouders en merken. MediaLane streeft ernaar een veilige, inclusieve en creatieve omgeving te bieden voor de grootste talenten uit ons vak, zowel voor als achter de schermen.


Wij willen werken met mensen met de juiste ervaring, energie en ambitie om het bedrijf verder uit te bouwen. MediaLane wil bovenal een werkgever zijn waar de sfeer, de zorg voor en de ontwikkeling van haar medewerkers groot is, waar hard werken en altijd voor het beste willen gaan het motto is.



Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Als hoofduitvoerder sta je met je neus bovenop de actie op de meest uitdagende locaties. Kan een project niet verder? Dan improviseer je en zorg je dat het werk toch doorgaat. Jij brengt middelgrote projecten op het gebied van elektrotechniek...
Amsterdam
Renewi
Voltijd Volledige dag
€5,700 - €7,800 / maand Bekijk vacature
Contract Manager Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij jij onze ambities kunt waarmaken om koploper te worden in recycling en secundaire materialenproductie? Contract Manager 32 - 40 uur Werklocatie hybride (Renewi locatie) Voor onze grootste divisie CWNL...
Amsterdam
YoungCapital
Voltijd Volledige dag
€16 / uur Bekijk vacature
Kom jij graag in contact met de klant over transacties en gegevens? Word dan fulltime klantcontact medewerker bij ABN AMRO in Amsterdam! Wat ga je doen? Jij komt terecht op de afdeling DFC, wat staat voor Detecting Financial Crime Als...
Amsterdam