Medewerker keuken

’t Zusje Eindhoven
Voltijd Volledige dag
€12 - €15 / uur
Eindhoven
  • Met oog voor detail laat je jouw liefde voor het horeca vak zien. En daarvoor hoef je écht niet over bergen ervaring te beschikken.

  • Onder leiding van een ervaren kok, leer jij de meest voorkomende werkzaamheden in de Zusje-keuken als medewerker keuken, waardoor je op termijn lekker zelfstandig aan de slag kan.

  • Lekker (bij)verdienen salarisindicatie: €7,50 - €16,00
  • Skills ontwikkelen en een bak gezelligheid: drie vliegen in één klap!


Wat ga je doen?Mensen verrassen en verwennen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. Een beleving die jij en je collega’s in de keuken mede tot stand brengen, door aandacht voor de smaak en presentatie van de gerechten. Met oog voor detail laat je jouw liefde voor het koksvak zien. En daarvoor hoef je echt niet over bergen ervaring te beschikken. Want onder leiding van een ervaren kok, leer jij de meest voorkomende werkzaamheden in de Zusje-keuken als medewerker keuken, waardoor je op termijn lekker zelfstandig aan de slag kan. Lekker (bij)verdienen, skills ontwikkelen en een bak gezelligheid: drie vliegen in één klap!Hoe ga je dit aanpakken?Vooral door proactief, leergierig en breed inzetbaar te zijn. Maar ook door goed samen te werken met het team in de keuken. Verder ben je als keukenmedewerker stressbestendig, waardoor je zelfs tijdens de piekmomenten de rust weet te bewaren.Jij brengt mee
  • De juiste mentaliteit! Dat wil zeggen: je bent gemotiveerd, leergierig en enthousiast.

  • Als keukenmedewerker ben je flexibel en heb je er geen problemen mee dat je de ene keer op maandag werkt en de andere keer op donderdag.

  • Ervaring in de keuken is geen pré, maar wel je feeling met het koksvak.

  • Jij vindt het wel lekker om uitgedaagd te worden en uit je comfortzone te stappen om nieuwe dingen te leren.Dit bieden we jouBij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Zusje-gezelligheid. Verder bieden we je: een kans om je ambities waar te maken met doorgroeimogelijkheden, opleiding aan de hand van onze Zusje Academy en BHV-training, bedrijfskleding speciaal ontworpen voor ’t Zusje waarmee je van top tot teen bent aangekleed en de leukste sluitborrels én winacties.


Salarisindicatie: € 15 tot € 11,50Wil jij solliciteren op deze functie? Leuk! Stuur ons je motivatie en wie weet zitten we dan binnenkort tegenover elkaar.

Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Introduction Are you a Bachelor or Master student in Mechanical Engineering, Electronics Engineering or Mechatronics? Are you curious to learn more about laser and fiber technology? Do you have an affinity with opto-mechanical designs and CAD modelling (preferably NX)? Then...
Eindhoven
Faber Personeelsdiensten
Voltijd Volledige dag
Wat jij doet Via Faber ga jij aan de slag bij projecten in Oost-Brabant die perfect bij jou als schilder passen! Of je nu het liefst verbouwingen bij mensen thuis doet of liever meewerkt aan groter onderhoud, wij hebben werk...
Eindhoven
Over de functie Crown Hotel Eindhoven is op zoek naar stagiair(e)s. Je maakt deel uit van jong en dynamisch team. Als allround stagiair(e) ben je het aanspreekpunt voor de gast, en het gezicht van het hotel. Wat ga je doen?...
Eindhoven