Teamlead managementondersteuning

Rijkswaterstaat
Voltijd Volledige dag
€3,091 - €4,921 / maand
Den Bosch

De veiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid van Nederland vergroten: dat is de missie van Rijkswaterstaat. Dit vraagt om goedlopend management. Met het zorgen voor de juiste dienstverlening van de managementondersteuners bij De Regionale Dienst Zuid Nederland draag jij hieraan bij. Meer weten? Lees dan snel verder!


Hoe jij bijdraagt in je rol
Jij zorgt ervoor dat het volledige management van de organisatie op topniveau wordt ondersteund. Jouw rol als verbindende schakel garandeert dat de managementondersteuners hun taken perfect uitvoeren en dat het management precies weet welke ondersteuning ze kunnen verwachten. Samen met je team werk je aan het behalen van doelen, het leveren van producten en diensten volgens afgesproken normen.


Als het eerste aanspreekpunt voor ongeveer 20 managementassistenten sta jij pal achter je team. Je bent alert op en bespreekt mogelijkheden tot verbetering in het werk en de samenwerking, zowel binnen het team als met de klant. Als belangrijke schakel tussen de pool van managementondersteuners en de bredere organisatie, draag je bij aan een effectieve werking van beide.


Je hebt oog voor de diversiteit binnen je team en benut de kwaliteiten van elk teamlid optimaal. Je geeft hen de ruimte en het vertrouwen die passen bij hun vakbekwaamheid en praktijkkennis. Indien nodig coach je hen bij het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor kwaliteitsborging van de dienstverlening en blijft anticiperen op ontwikkelingen binnen de organisatie als aanvoerder van je team.


Dit is waar jij voldoening uit haalt
Je haalt er voldoening uit wanneer je team op volle sterkte is met vakkundige managementondersteuners. Het geeft je energie om te zien dat elke manager de perfecte ondersteuning krijgt die ze nodig hebben.


Jouw uitdaging haal je uit het werken in een dynamische omgeving. Door jouw effectieve teammanagement en strategische aanpak op landelijk niveau, waarbij je voortdurend bezig bent met het verbeteren van de functie van managementondersteuner, is geen dag hetzelfde.


Wat wij aan jou waarderen
Je toont empathie en geeft vertrouwen doordat je je goed in leeft en kan luisteren. Je heb een de drive om samen met de managementondersteuners de kwaliteit te waarborgen. Dit doe je onder meer via uniforme werkprocessen. Ook binnen de andere organisatieonderdelen van Rijkswaterstaat draag je bij aan de uniformiteit en verdere ontwikkeling van het vak managementondersteuning.


Het geven en ontvangen van respectvolle feedback gaat jou natuurlijk af, wat bijdraagt aan een open en constructieve werkomgeving. Met een scherp oog voor de wensen van de klant, match je elke manager met de ideale managementondersteuner en pas je waar nodig maatwerk toe. Het spreekt voor zich dat er ook ruimte is om je eigen ontwikkeling goed vorm te geven; deze mogelijkheid pak jij met beide handen aan.


Meer weten?
Solliciteer direct, wij kijken ernaar uit! Een eerste kennismaking kan wat ons betreft snel plaatsvinden. Wil je eerst inhoudelijk meer weten over de functie? Bel of app dan met Jorgen Scheepers, Afdelingshoofd Bedrijf, via 06-21878076.


Vacaturenummer: ZN-24-018Vragen over de inhoud van deze vacature?


Jorgen Scheepers, Afdelingshoofd Bedrijf


06-21878076Sollicitatieprocedure

Solliciteren en selectieReageer op de vacature met je cv en motivatiebrief. We beoordelen je cv en motivatiebrief op de genoemde functie-eisen. Solliciteren is mogelijk tot aan de deadline die in de vacaturetekst genoemd wordt
E-assessmentVoor sommige functies is een online assessment onderdeel van de procedure. In dat geval ontvang je per e-mail meer informatie over de procedure en de uiterlijke inlevertermijn
Digitale selectiedagWe nodigen je per telefoon of e-mail uit voor een digitale selectiedag waar je maximaal twee gesprekken voert. Afhankelijk van de functie kan een rollenspel ook een onderdeel zijn van de selectiedag
TerugkoppelingNa de selectiedag krijg je een terugkoppeling van ons en bespreken we of wij een match zijn
In dienstJe manager nodigt je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek (telefonisch). Je krijgt te horen waar en wanneer je kunt beginnen met je nieuwe baan bij Rijkswaterstaat. Welkom aan boord!

Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Datum 03 apr. 2024 Vervaldatum 15 apr. 2024 Aantal uren 32 uur Plaats Den Bosch Betaald Ja Organisatie Liliane Fonds Organisatie Liliane Fonds stands for an inclusive and diverse society in which everyone can participate, regardless of background, characteristics and...
Den Bosch
Singh Bouwpersoneel
Voltijd Volledige dag
Bij Singh Bouwpersoneel bouwen we graag aan jouw toekomst! Jij hebt de regie in handen en wij zorgen voor een stevig fundament van projecten waaruit je kunt kiezen. Of je nu van project naar project wilt hoppen of het hele...
Den Bosch
Westerduin
Voltijd Volledige dag
€2,300 - €3,100 / maand Bekijk vacature
Wil jij je bijdrage leveren aan een gezonde maatschappij? Als monteur werken in het afvalwatermanagement? Voor onze vestiging in Den Bosch zijn wij op zoek naar een servicemonteur. Maar wat doe je precies als servicemonteur? Jouw nieuwe werkplek Als servicemonteur...
Den Bosch