Schoonmaakmedewerker, Den Haag

Duijndam Works
Voltijd Volledige dag
Den Haag
Jij zorgt dagelijks voor een schone, hygiënische en stralende werkomgeving voor anderen. Als fulltime schoonmaak medewerker maak je van elke dag een stralende dag. Interesse in deze functie? Laat het ons weten!

Voor een opdrachtgever in het Westland zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerker. In deze functie ben je voornamelijk bezig met de schoonmaak van kantoorruimtes en bouwketen, natuurlijk met behulp van professionele schoonmaakmiddelen en tools.

Daarnaast zorg je er ook voor dat je als schoonmaker het visitekaartje bent van de opdrachtgever en altijd met een glimlach aan het werk bent. Het gaat om een fulltime functie die op meerdere locaties per dag wordt uitgevoerd. Het is dan ook belangrijk dat je beschikt over een rijbewijs B en eigen vervoer.

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer;
  • Je bent woonachtig in om de omgeving van het Westland;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Werkervaring als schoonmaak medewerker zou fijn zijn maar is niet verplicht, een goede mentaliteit wél.

Functie-voorstel

  • Een baan als schoonmaker met veel verantwoordelijkheid;
  • Je wordt onderdeel van een enthousiast en gezellig team;
  • Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vanaf de eerste werkdag word je meegenomen in onze aantrekkelijke Plus pensioensregeling.

Door korte lijnen met onze klanten, zijn wij persoonlijk betrokken bij het gehele sollicitatieproces. Verder kunnen wij je waar nodig, voorzien van tips en advies om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

The British Bilateral Embassy in the Netherlands is part of a worldwide network, representing British political, economic and consular interests overseas. The British Embassy, the Consulate General in The Hague and Belgium and Luxembourg together form Benelux network. A vacancy...
Den Haag
Blue10
Voltijd Volledige dag
WAT GA JE DOEN?Als Financial Controller Bij Blue10 Ben Jij Verantwoordelijk Voor De Compleetheid, Tijdigheid En Juistheid Van Onze Financiële Administratie. Jij Geeft Inzicht In De Cijfers, Laat Zien Hoe We Ervoor Staan, Komt Met Adviezen En Werkt Mee Aan...
Den Haag
CC7 Europe B.V.
Voltijd Volledige dag
Job DescriptionOur story so farCC7 Europe BV is Head Quartered in the international city of The Hague, the Netherlands. Our diverse and talented team collaborate in elegant offices situated in the World Trade Centre.Our story began in 2021 when a...
Den Haag