Supervisor Bediening

Restaurant Company Europe (RCE)
Voltijd Volledige dag
Den Haag
Je Bent

  • Een ervaren horecamedewerker met leidinggevende skills
  • Gastgericht, enthousiast en een teamspeler
  • Toe aan een volgende stap in je loopbaan


Je krijgt:

  • Een salaris tussen € 2.500,- en € 3.000,- exclusief fooi
  • Direct een vast contract en op je werkdagen eet je gratis mee
  • Een goede werk/ privébalans, bijvoorbeeld 4 dagen werken of bij 5 dagen om het weekend vrij
  • Volop groeikansen binnen RCE, de grootste horeca-organisatie van Nederland


Waar ben je goed in?

Als Floormanager/ Supervisor in ons restaurant ben jij de inspirerende aanvoerder en coach van een team van zo’n 10 tot 15 bedieningsmedewerkers. Dankzij jouw positieve manier van coachen zetten je medewerkers zich maximaal in om de beste kwaliteit en service te leveren.

Je weet waar Loetje voor staat en je zorgt er met het team iedere dag voor dat gasten een geweldige tijd bij ons hebben en met een goed gevoel de deur uitlopen. Je bent proactief, overtuigend en toegankelijk. Aan kwaliteit en gastvrijheid doe je geen concessies.

Wat ga je doen?

Als Floormanager/ Supervisor ben jij een inspirerend manager en coach. Je stuurt alle bedieningsmedewerkers aan die op die dag op de vloer staan. Samen met je team zet je een perfecte beleving neer voor onze gasten. Dat doe je met plezier en enthousiasme. Je deelt graag je liefde voor de horeca met je team. Je hebt het overzicht op de vloer en zorgt voor de juiste gastbeleving, zodra onze gasten ons restaurant in komen. Je zorgt ervoor dat alles in ons restaurant op rolletjes loopt en dat iedereen in jouw team zich goed voelt en precies weet wat ze moeten doen.

Zelf ben jij voor hun het goede voorbeeld. Dankzij jouw positieve manier van leidinggeven zetten de medewerkers zich maximaal in om de beste kwaliteit en service te leveren. Naast deze managementtaken voer je ook diverse W&S gesprekken, ga je nieuwe medewerkers inwerken, maak je de roosters, plaats je bestellingen ben je verantwoordelijk voor het opmaken en afsluiten van de kassa. Je hebt regelmatig overleg met de (Assistent) Manager.

Voor deze vacature zoeken wij een kandidaat die al enige tijd ervaring heeft in de Horeca en in het aansturen van een klein team.

Wanneer kan je beginnen?

Als het aan ons ligt, zo snel mogelijk. Na een vlotte procedure kan je snel aan de slag.

Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Rijksoverheid
Voltijd Volledige dag
Functie­omschrijvingElke dag werken op een andere locatie en onder verschillende weersomstandigheden. De ene dag in rustig vaarwater en de andere dag op een bewegende werkvloer, met golven en wind. Meerdere avonden niet in je eigen bed, maar met collega's aan...
Den Haag
De Beren
Deeltijd Volledige dag
Heb jij een stralende glimlach, een passie voor de horeca en ben je ook nog eens op zoek naar een baan? Voor De Beren in Ypenburg zijn wij op zoek naar een medewerker bediening! Als medewerker bediening bij De Beren...
Den Haag
Bloks Draadvorm
Voltijd Volledige dag
Versterk jij ons team als algemeen productiemedewerker?Wie zijn wij?Al meer dan 70 jaar zijn wij producent van draadproducten in allerlei vormen en maten, van verschillende metaalsoorten en in diverse diameters en diktes van 0.3 tot en met 14 mm. In...
Den Haag