Vacature aangiftemedewerker parttime Den Haag

Het recruitment bureau voor Accountants & Fiscalisten, sinds 1988!
Deeltijd Volledige dag
Den Haag
Klein maar zeer modern kantoor in de regio Den Haag! Jonge partner, puur fiscaal. Jij werkt binnen een team van 25 medewerkers die elkaar graag helpen binnen een gemoedelijke werksfeer.

De bedrijfscultuur is informeel, de wijze van communiceren is direct en de besluitvormingslijnen zijn kort. Het team is hecht met een zeer hoge mate van collegialiteit, waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.

Wat ga je doe: vacature aangiftemedewerker parttime Den Haag?

Jij bent een kei in IB en VpB aangiften, houdt van een klein, modern kantoor, speelt graag een rol naar eigen inzicht en met flexibiliteit. Je regelt graag. En daarom heb je ook graag de verantwoordelijkheid voor het op tijd regelen van de aangiften. ‘Laat dat maar aan mij over!’, roep je gemakkelijk. Men richt zich op de MKB praktijk.

Men verwacht dat je de functie naar eigen inzicht inricht en er is ruimte om zeer flexibel om te gaan met je werkuren. Minimaal 32 uur in de week.

Ter versterking van het fiscale team ben je verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van (complexe) aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, het controleren van

belastingaanslagen, het opstellen van bezwaarschriften en het aanvragen/wijzigen van voorlopige aanslagen inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Je onderhoudt zelfstandig contacten met cliënten en signaleert adviesmogelijkheden.

Zoek jij zelfstandigheid en werken naar eigen inzicht? Dan is dit een prachtige vacature voor een aangiftemedewerker die in Den Haag parttime wil werken!

Waar voldoe je aan voor de vacature aangiftemedewerker parttime Den Haag?

– jij verzorgt aangiften IB en VpB

– je geniet veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

– actief, spontaan en groeit graag mee met het kantoor

Goede arbeidvoorwaarden, zeer prettige en informele werksfeer, mogelijkheid tot professionele en persoonlijke ontwikkeling. Een onbepaalde tijd contract hoort bij de perfect match tot de mogelijkheden. Salarisindicatie € 3.000 – € 4.000. Pensioenregeling is een 6% beschikbaar premiestelsel, welke volledig door de werkgever wordt vergoed.

Referentienummer: ADMB08570

Direct solliciteren Meer vacatures

Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Working RebelZ
Voltijd Volledige dag
Ben jij modebewust en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Als Assistent Store Manager voor Cavallaro Napoli ben jij hét visitekaartje van het merk. Jij assisteert de Store Manager bij het aansturen van het team en adviseert klanten over het...
Den Haag
Tempo-Team
Voltijd Volledige dag
€3,530 / maand Bekijk vacature
FunctieomschrijvingBen jij nauwkeurig, georganiseerd en heb je een passie voor administratief werk? Dan is deze vacature voor Administratief Medewerker bij het CIBG perfect voor jou! Het CIBG is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Wij...
Den Haag
Kom werken bij ZKER! Bij ZKER kun je pas echt doorgroeien!!(Affiniteit met de infra techniek is een must!)Wij bieden kansen om jezelf te ontwikkelen en om ook zeker financieel een stap te maken. Bij ZKER staat de medewerker altijd op...
Den Haag