Calculator Den Haag

Meestersgilde
Voltijd Volledige dag
Den Haag
Als calculator in Den Haag maak je gedetailleerde begrotingen voor grote nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten. Met bouwkundige kennis en ervaring calculeer je scherp en werk je samen met collega's om opdrachten binnen te halen. Ben jij een vakspecialist op zoek naar een uitdaging in Den Haag en omgeving? Solliciteer nu online op onze vacature als calculator.

Wat je gaat doen als Calculator in Den Haag

Je gaat hoofdzakelijk werken aan projecten die uitgevoerd worden voor woningbouwcoöperaties, VvE-beheerders en vastgoedeigenaren. Het vastgoed wordt nieuw gebouwd, grondig gerenoveerd of er wordt groot onderhoud aan uitgevoerd. Jij gaat voor deze projecten superscherpe prijsvormingen maken. Om een goede begroting op te stellen bepaal je als calculator eerst welke materialen en hoeveel personeel er nodig is om het project in Den Haag te realiseren. Je bent objectief in je kostenindicaties. Daarvoor vraag je prijzen op bij leveranciers en onderaannemers. Het kunnen complexen projecten zijn. Met jouw kennis en ervaring draai jij je hand daar niet voor om. Je bent ook een procesverbeteraar. Want van ieder project wat je gecalculeerd hebt, daar trek je lering uit.

Wat je meebrengt als Calculator in Den Haag

Je hebt een bouwkundige of (bouw)technische HBO-leiding afgerond. Je hebt al enkele jaren ervaring als calculator in de woning- en/of utiliteitsbouw. Je hebt ervaring met het uitrekenen van onderhouds- en renovatieprojecten. Je bent creatief als het om complexen projecten gaat. Het is belangrijk dat gewend bent goed te communiceren. Want je overlegd veel om tot het beste voorstel te komen.

Aanbod

  • Een salaris tussen de € 4.500 - € 6.000,- bruto per maand.
  • Een prachtige auto, smartphone en laptop van het bedrijf.
  • Een vast contract, nadat jij jezelf voor een bepaalde periode bewezen hebt.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door opleidingen en cursussen te volgen.

Ben je geïnteresseerd in de vacature Calculator Den Haag?

Solliciteer direct online! Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel dan met Marc Veldhoen op het nummer 06-52 78 69 20. Hij helpt je graag met het aangaan van deze uitdaging!

Meestersgilde in het kort

Met een vakkundig team is Meestersgilde een bekende intermediair in de bouw en vastgoedsector. Al meer dan 18 jaar bemiddelen wij kader- en uitvoerende functies. Wij werven en selecteren professionals voor onze opdrachtgevers die daar rechtstreeks in dienst gaan of je wordt als interim professional projectmatig ter beschikking gesteld. Daarnaast biedt Meestersgilde interessante interim opdracht aan.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe solliciteer

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Rijksoverheid
Voltijd Volledige dag
Functie­omschrijvingElke dag werken op een andere locatie en onder verschillende weersomstandigheden. De ene dag in rustig vaarwater en de andere dag op een bewegende werkvloer, met golven en wind. Meerdere avonden niet in je eigen bed, maar met collega's aan...
Den Haag
Start People
Voltijd Volledige dag
Wat je gaat doenBen jij de nieuwe collega-recruiter die wij zoeken? Werk jij graag in een dynamische omgeving en wil jij samen met ons de Overheid helpen aan geweldige flexkrachten? In Den Haag zoeken wij een enthousiaste recruiter om ons...
Den Haag
Jooble
Aannemer Volledige dag
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's...
Den Haag